Företagsevent

För att skapa en bra kultur på arbetsplatsen så kan det vara bra med företagsevent som gör att de anställda lär känna varandra bättre. Man kan hitta på olika saker och i det här inlägget kan du läsa om två olika teman som återkommer varje år.

Julfest

Sätt upp en julgran och pynta den vackert när det är december månad. Kanske kan det vara trevligt att ha någon form av lucia-firande någon morgon, eller varför inte en klassisk julfest någon kväll? När det kommer till att fira in julen med arbetskollegor kan det även sitta fint med lite klassisk julmat och man brukar dricka glögg till det. En del väljer att ge varandra julklappar, ibland är det till och med företaget som ger sina anställda. Det är dock lite mer vanligt nu för tiden att man donerar pengar till dem som är i större behov.

Midsommarfirande

Om man hellre vill ha ett event som kan hållas utomhus så är sommaren en bra årstid, och då finns det ju ingen större högtid än midsommar. Lite traditionell mat och dans kring en midsommarstång är nostalgi för alla åldrar. Det här kan vara ett bra sätt att fira in semestern och önska alla en trevlig sommar innan man skiljs åt några veckor. Väldigt många vill ändå vara lediga under sommaren. Se till att det finns kransar av blommor till alla som kan tänkas vilja ha det. Och glöm inte att ta bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *