Förbättra eventet med undersökningar

Om du brukar driva något slags event, som en festival, idrottsevenemang eller brukar du anordna stora fester eller konferenser på ditt hotell är det klokt att använda medarbetarundersökningar för att förbättra och utveckla eventet. Oavsett om du brukar driva event och fester professionellt eller om du är med och anordnar evenemang på frivillig basis är det smart att låta alla som deltar och arbetar med arrangemanget komma till tals.

Testa medarbetarundersökning gratis

Ni är precis klara med ert stora evenemang, förhoppningsvis trötta, glada och nöjda. Men inte alltid. Ibland går allt som på räls och du vet att alla dina medarbetare är nöjda. Andra gånger känner du dig nöjd, men osäker på vad de andra verkligen tycker. Eller så vet du exakt vad vissa tycker. Under stress och press kan många känslor komma fram. Ett smart sätt att bättre lyckas med eventet, både praktiskt och socialt, är genom att göra återkommande undersökningar. Om du inte på allvar tagit reda på vad dina medarbetare eller kompisar tycker efter förra festivalen eller idrottstävlingen, så är det en mycket god idé att testa Ungappes medarbetarundersökning helt gratis. Då är ni bättre förberedda till nästa gång. Ungappeds undersökningar är mycket enkla att använda för dig som chef, samtidigt som de ser professionella ut, vilket gör det mer meningsfullt för dem som ska svara. Sedan analyserar du bara svaren på ett smidigt sätt på Ungappeds plattform.

Förbättra eventet

För att lyckas med ert event är det mycket som måste fungera. Ofta kostar det ganska mycket pengar att anordna ett större event och du behöver naturligtvis få eventet, konferensen eller tävlingen att gå runt. Särskilt om du och dina medarbetare ska ha betalt. För att förbättra eventet är det viktigt att du ställer rätt frågor i undersökningen. Tänk också på att det som du tycker är viktigt inte har samma prio för alla. Och vice versa. Det är därför bra om du kan göra undersökningen så bred som möjligt, så att många olika tankar kommer fram.

En undersökning är också ett bra underlag för nästa gång som ni ska träffas för att arbeta vidare. Då vet du vad som behöver förändras, inom vilka områden som ni måste arbeta på ett nytt sätt och rent av om det finns saker som ni ska skippa helt och hållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *